Міська влада Кропивницького приділяє особливу увагу вихованцям будинків сімейного типу

Вівторок, 11 вересня 2018 19:52

Сьогодні, 11 вересня,  міський голова Кропивницького Андрій Райкович відвідав вихованців будинку сімейного типу Іванових.

Родина переїхала до Кропивницького з Луганської області, коли там почалися бойові дії. Приїхали всією великою сім’єю: батьки, шестеро діток та три коти. Кілька років родина жила у найманій квартирі, а торік, за кошти субвенції з державного бюджету їм придбали великий двоповерховий будинок.

Цього року в ньому виконали гарний ремонт та закупили нові меблі. Всі роботи виконувалися за кошти міського бюджету.

Сьогодні Андрій Райкович приїхав на гостини, перевірити, в яких умовах живе родина. Як і годиться, міський голова завітав не з пустими руками: малеча отримала цілу корзину солодощів та фруктів, а також книги, блокноти, щоденники. Вихованці будинку одразу влаштували очільнику міста екскурсію власним помешканням. Провели охайними кімнатами, показали де сплять, де роблять уроки, де граються.

Мама продемонструвала кухню, гостьову кімнату. Тут міського голову частували власноруч спеченим пирогом та чаєм. Андрій Райкович лишився задоволений спілкуванням.

- Це дуже добре, що діток, які позбавлені батьківського піклування, беруть в прийомні сім’ї, що створюють для них такі чудові умови життя, – відзначив міський голова. – Я особисто переконався, що вихованці будинку Іванових живуть в комфортних умовах, у них є все для цього. Міська влада завжди підтримувала і буде дбати про такі родини.

Усі новини