Міська рада оголосила подяку Кіровоградському інституту розвитку людини

Середа, 23 жовтня 2019 14:12

Сьогодні, 23 жовтня, до 20-річчя від заснування Кіровоградського інституту розвитку людини Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» відбулась ІІ Міжнародна науково – практична конференція «Актуальні питання права та соціально – економічних відносин».

Метою конференції стало обговорення проблем теорії та практики юридичної науки, а також соціально-економічних відносин в умовах викликів сучасного суспільства для розробки науково обґрунтованих рекомендацій щодо розвитку правових засад держави, відновлення й підтримання високої якості економічного, управлінського та культурного потенціалу.

З нагоди ювілею, заступник начальника управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького Катерина Черкасська привітала колектив закладу та оголосила подяку від Міської ради міста Кропивницького за вагомий внесок у розвиток вищої освіти та науки України, впровадження сучасних освітніх технологій навчання та підготовку висококваліфікованих фахівців:

- «Студентське життя в закладі насичене не тільки науково – дослідницькою діяльністю, а й спортивними змаганнями, художньою творчістю. Незабутні враження у містян залишились від вашої костюмованої яскравої фотозони в День міста. Бажаю вам і надалі незабутніх моментів у вашому студентському житті, міцної дружби та впевненості у майбутньому», – зазначила у своєму виступі Катерина Черкасська.

Усі новини