Михайло Бєжан: захисники Кропивницького голодними не будуть

Четвер, 3 березня 2022 15:10

Кропивничани дуже швидко мобілізувалися не тільки для оборони міста, а й для організації харчування чергових на блокпостах, учасників тероборони, а також біженців, яких прийняв Кропивницький. 

Про це розповів заступник міського голови Михайло Бєжан.

- Підприємці, депутати міської ради, жителі міста активно долучилися до оборони України в такий спосіб. Вони надають необхідні  продукти, допомагають готувати їжу. На сьогодні підприємці Кропивницького закривають увесь цей сектор допомоги армії, тому потреби у додаткових запасах харчів поки немає. Для наших захисників і людей, які полишили свої домівки, готують повноцінні сніданки, обіди і вечері, - відзначив Михайло Бєжан.

Разом із тим він наголосив: не треба вірити, якщо хтось каже, що наші захисники на блокпостах чи в теробороні голодні, їжі вистачає усім.

Михайло Бєжан від імені захисників висловив подяку усім, хто долучився до допомоги, і зазначив — сьогодні не час включати політичні амбіції і мірятися, хто зробив більший вклад у боротьбу з окупантом. Всі ми — українці. А все інше скажемо після перемоги.

Усі новини