“Ми з України”: у Кропивницькому діти прикрасили патріотичним розписом свої футболки

Четвер, 28 квітня 2022 11:47

У Кропивницькому туристично-інформаційному центрі триває серія майстер-класів для найменших жителів міста, а також для діток, які разом зі своїми батьками вимушені були залишити домівки через війну.

Сьогодні, 27 квітня, майже двадцять учасників та учасниць майстеркласу “Ми з України” розписували футболки у патріотичних мотивах технікою тиснення. Організатори заходу — викладачі Завадівської гімназії, підготували різноманітні трафарети, які точно задовольняли найвибагливіші вимоги дітей — тут і патріотичні написи, і символічні малюнки мапи України, соняхів, голубів миру, і навіть героїчні — як-то зображення Привида Києва. Усі матеріали для майстеркласу його організатори придбавали власним коштом, для діток захід безкоштовний, дехто з них приходив уже зі своїми футболками підготовленими до розпису.

Такий варіант дозвілля - це своєрідна арттерапія, що здатна на певний час відволікти дитину від повсякденних думок та допомогти сконцентрувати увагу на творчому процесі. Між тим, діти швидко знайомляться між собою, заводять нових друзів безпосередньо в процесі своєї творчої роботи.

Майстер-класи в ТІЦі проходять чотири рази на тиждень, взяти участь у цих заходах можна за попередньою реєстрацією на туристичному вебпорталі kroptravel.gov.ua або в інстаграм профілі @kroptravel. До участі запрошуються дітки від 6 років.

Усі новини