Мешканці селища Нового у Кропивницькому обрали делегатів на конференцію зі створення квартальних комітетів

Понеділок, 4 жовтня 2021 14:45

Упродовж двох днів, 02 та 03 жовтня, на території Новенського старостинського округу у селищі  Новому відбулися вуличні збори для обрання делегатів на звітно - виборчу конференцію зі створення органів самоорганізації населення  - квартальних комітетів.

Збори відбулися на вулицях селища Нового:

02 жовтня  - вул. Заводська, вул. Туркенича, вул. О.Довженка, вул. Кулібіна, вул. Матвієнка, провул. Бехтерева, вул. Калинова,  вул. Вишнева;

03 жовтня  - вул. Лисенка, вул. Мурманська, вул. Ползунова, вул. Лебедєва, вул. Глазунова.

У вуличних зборах взяли участь жителі за місцем проживання та запрошені: староста Новенського старостинського округу міської ради Любов Марченко, начальник відділу з питань інфраструктури Новенського старостинського округу міської ради Ірина Глушаєва, поліцейські офіцери громади Євгеній Роздобудько, Андрій Клименюк та представник Фортечної районної у місті Кропивницькому ради Ірина Жарова.

До порядку денному стояли питання організації конференції зі створення органів самоорганізації населення, обрання делегатів та різне.

За результатами зборів було вирішено від кожного кварталу обрати делегатів  на конференцію зі створення органів самоорганізації населення.

Після їх обрання, мешканці вулиць поспілкувалися зі старостою округу Любов’ю Марченко. Основними питаннями, які цікавили людей, були грейдерування доріг вулиць приватного сектору, паління листя та бур’янів, вивезення сміття. У розмові взяли участь і поліцейським офіцери громади.

Усі новини