Мешканці лівобережної частини Кропивницького мають добу, щоб зробити чотириденний запас води

Понеділок, 6 серпня 2018 11:23

Мешканці лівобережної частини Кропивницького ще  мають час, щоб забезпечити собі чотириденний запас води у своїх помешканнях. Завтра. 07 серпня, спеціалісти ОКВП «Дніпро-Кіровоград» завершуватимуть роботи з реконструкції в обласному центрі водоводу діаметром 800 мм від камери № 44 до ВНС «Зона-ІІа».

За словами директора Кропивницького ВКГ Валентини Давидчук, прокладення нової гілки водогону  є надзвичайно важливою подією для міста. Реконструкція дозволить значно зменшити кількість аварійних ситуацій, поривів, крім того, покращиться якість води, оскільки пластикові труби і за якістю, і за терміном придатності набагато кращі за чавунні.

У зв`язку із необхідністю перепідключення новозбудованої ділянки водогону по вулиці Лєрмонтова, від вулиці Короленка до вулиці Сивашської, у Кропивницькому із 09.00  07 серпня по 15.00  10 серпня буде тимчасово припинене централізоване водопостачання лівобережної частини Кропивницького: мікрорайонів Некрасівка, Новомиколаївка, Центр, Авіамістечко, Льотна академія, Полтавська, лівобережна Лелеківка, Велика Балка, Катранівка, Кущівка, Ковалівка, та Стара Балашівка.

Керівництво ОКВП «Дніпро-Кіровоград» просить у мешканців міста вибачення за тимчасові незручності та пропонує зробити необхідний запас води.

У той же час, підприємство здійснюватиме підвезення питної води у житлові мікрорайони згідно з графіком.

Телефони для довідок: 56-12-73; 56-34-18.

Усі новини