«Мелодії серця до Перемоги»: «Червону калину» у Кропивницькому ТІЦі співав увесь глядацький зал

Четвер, 27 квітня 2023 20:41

Творчі вечори у Кропивницькому туристично інформаційному центрі продовжила концертна програма «Мелодії серця до Перемоги».

Після повномасштабного вторгнення російських агресорів в Україну весь цивілізований світ спостерігає за мужністю українців у протистоянні своєму одвічному ворогу і підтримує їх у наближенні омріяної Перемоги. У такий час українське мистецтво не може стояти осторонь і громадянський опір окупантам на культурному фронті стає щодня запеклішим. 

Учасниками сьогоднішнього концерту стали найспівучіший захисник України, автор пісні про Кропивницький - Ярослав Стас, який із перших хвилин повномасштабного вторгнення пішов до лав тероборони та добре відоме містянам патріотичне тріо гітаристів «Анатомія стихій» у складі Руслана Дороганича, Володимира Лобача та Олексія Іванова.

- Із кожним днем Збройні сили України наближають Перемогу і музика на фронті допомагає бити ворога, бадьорить українських воїнів і підтримує їх повсякчас, - поділився з шанувальниками музичного мистецтва у Кропивницькому Ярослав Стас.

Та сьогоднішній вечір мав справжній терапевтичний характер для містян, які прийшли до туристично – інформаційного центру. Сьогодні пісня рятувала думки та гартувала душі. І кропивничани були щедрими на овації та «браво». А «Червону калину», яка заслужено стала ще одним Славнем України, підхопив увесь зал.

Усі новини