Майбутні олімпійські зірочки Кропивницького

П'ятниця, 16 лютого 2018 14:57

Вихованці  дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) № 21 «Струмочок» взяли участь у  спортивному дитячому святі  «Майбутні олімпійські зірочки».

 організований завдяки співпраці управління молоді та спорту міської ради м. Кропивницького, відділення НОК України в Кіровоградській області, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та адміністрації навчального закладу.

Під час заходу, організованого спільними зусиллями управління молоді та спорту міської ради  Кропивницького, обласного відділення НОК України, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та адміністрації навчального закладу, 40 дітей спробували свої сили у різноманітних спортивних конкурсах та естафетах на спритність, влучність, кмітливість.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами управління молоді та спорту міської ради, діти отримали також сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України, а для дитячого садка організатори спортивного свята передали спортивний інвентар та олімпійську літературу.

Усі новини