Матеріальну допомогу від міської влади Кропивницького отримають 155 учасників ООС та членів родин заглибих воїнів

Четвер, 10 вересня 2020 08:53

Кропивничани, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримають від міської влади необхідну матеріальну допомогу. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет міської ради Кропивницького на своєму засіданні у середу, 09 вересня.

За інформацією начальника управління соціальної підтримки населення міської ради Юлії Вовк, одноразову адресну грошову допомогу за депутатськими зверненнями нададуть 74 мешканцям міста, які опинилися у складних життєвих обставинах на загальну суму 438 050  гривень.

Матеріальна допомога надійде також  89 учасникам операції Об'єднаних сил, які є мешканцями Кропивницького, у сумі три тисячі гривень кожному на загальну суму 267 тисяч гривень.

Цього дня члени виконавчого комітету погодили рішення про  надання щомісячної матеріальної допомоги двом дітям загиблих учасників антитерористичної операції на час навчання у вищому навчальному закладі, з 01 вересня 2020 року по 31 грудня, у розмірі 1500 тисячі гривень кожному.

Крім того, на засіданні виконавчого комітету затвердили рішення про надання грошової допомоги 64 членам сімей загиблих (померлих) та зниклих безвісти учасників АТО,  ООС у розмірі 2 тисячі гривень кожному на загальну суму 128 тисяч гривень. Відділу бухгалтерського обліку міської ради доручено провести виплату грошової допомоги шляхом перерахування на карткові рахунки в банківській установі.

Усі новини