Матеріальну допомогу від міської влади Кропивницького отримали ветерани Другої світової війни

Середа, 8 травня 2019 16:10

Щороку, напередодні Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні керівництво міста вітає теплими словами ветеранів і вручає подарунки та грошову допомогу.
Цього року з нагоди 74-ої річниці перемоги у Другій світовій війні відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради Кропивницького грошову допомогу у розмірі однієї тисячі гривень отримали 211учасників бойових дій, інвалідів війни та жертв нацистських переслідувань на загальну суму 211 тисяч гривень. 
Сьогодні, 8 травня, секретар міської ради Андрій Табалов, заступники міського голови Олександр Мосін, Андрій Паливода, Олександр Вергун та Наталія Дзюба особисто завітали до ветеранів війни, щоб побажати їм здоров’я та довгих років життя. 
Цього дня вітання приймали: Лідія Єреміна, Юлія Сандул, Володимир Коропалов, Валентина Долженко, Володимир Левченко, Марія Майданюк, Марія Неумивана та Федір Стойко. 
Під час теплого спілкування ветерани ділилися спогадами про жахіття війни. У свою чергу посадовціпобажали ветеранам здоров’я та довгих років життя.

Усі новини