Матеріальну допомогу у скрутний воєнний час отримають кропивничани від міської влади

Середа, 13 квітня 2022 11:36

У важкий період воєнного стану необхідну матеріальну допомогу від міської влади отримають кропивничани, які потребують підтримки. Відповідні рішення про виділення грошової допомоги мешканцям міста прийняв виконавчий комітет Кропивницької міської ради у вівторок, 12 квітня.

Незабаром 26 квітня — 36-ті роковини Чорнобильської катастрофи. На вшанування пам’яті і подвигу героїв - «чорнобильців» грошову допомогу  отримають родини сімей померлих, які мали статус учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та учасники ліквідації 1, 2, 3 категорій у кількості 1335 осіб на загальну суму 1,335 мільйона гривень.

Також виконавчий комітет виділив 86,5 тисяч гривень на одноразову адресну грошову допомогу 101 кропивничанину на лікування та поховання близьких родичів. А 27 мешканців міста, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримають допомогу на загальну суму 98,7 тисячі гривень за депутатськими зверненнями. Іще 10 осіб отримають по тисячі гривень на поховання родичів.

Крім того, традиційну грошову допомогу від міської влади по дві тисячі гривень отримають довгожителі - двоє кропивничанок поважного віку, яким виповнилося сто і більше років.

Усі новини