Марафон Дружби і Миру: у Кропивницькому відбулася виставка ретро-автомобілів

Вівторок, 22 червня 2021 10:39

У неділю, 21 червня до Кропивницького завітали учасники «Марафону Дружби і Миру – Україна в ралі Монте-Карло VI United Super Special Race».

Стартував ралі-марафон з Умані, його учасники проїдуть 3000 км та відвідають 30 міст України, Румунії та Молдови. В кожному місті вони планують залучати власників ретро авто- та мототранспорту і проїхати разом з ними частину маршруту, присвяченого 30-річчю Незалежності України. Таким чином організатори мають на меті згуртувати спільноту українських шанувальників ретро-техніки і підготуватися до участі в Rallye Monte-Carlo, що відбудеться вже наступного року.

У Кропивницькому ретро-виставка автомобілів пройшла на площі перед приміщенням Центру надання адміністративних послуг «Прозорий офіс». Всього було представлено 17 авто, найстаріший серед них - французький автомобіль 1936 року випуску . Їх власники – автолюбителі з Кіровоградської та Черкаської областей

Привітав учасників пробігу і вручив їм пам'ятну відзнаку від Кропивницької міської ради заступник міського голови Сергій Колодяжний.

Сильна спека, що прийшла в Кропивницький, не зупинила містян - сотні людей відвідали ретро-виставку цього дня.

Усі новини