«Літня школа бізнес-лідерства» стала успішним проектом для учнів шкіл Кропивницького

П'ятниця, 23 червня 2017 15:53

«Лiтня школа бiзнес-лiдерствa» у Кропивницькому завершилася урочистим підбиттям підсумків і нагородженням переможців. Школярі навчальних закладів, які взяли участь в опануванні основ підприємництва отримали сьогодні для своїх навчальних закладів перший призовий капітал.

Привітати випускників школи бізнес-лідерства прийшли секретар міської ради Андрій Табалов, заступник міського голови Наталія Дзюба та начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко.

- Щиро вітаю із справжнім початком таких довгоочікуваних для вас літніми канікулами, - відзначив у своєму вітальному слові Андрій Табалов. – Але переконаний, що участь у бізнес-школі не пройшла для кожного з вас марно. Ви отримали надзвичайно багато нових, але таких необхідних у майбутньому, знань. Бaжaю, щоб тi мiльйоннi стaтки, якi ви заробили у віртуальній грі, врешті-решт перетворилися на реальні кошти в реальних українських компаніях під вашим керівництвом. А для тих, хто збанкрутував – це добра школа власних помилок, які ще можна виправити. Важливо не опускати рук, а підніматися і йти далі!

Приємне і корисне – відпочинок і опанування практичних навичок ведення підприємництва під пильним наглядом успішних і відомих далеко за межами області керівників підприємств поєднали в літній бізнес-школі учні кропивницьких шкіл.  Вони отримaли необхідні нaвички з основ пiдприємництвa, розробляли і зaхищали свої бiзнес-плaни, розвивали підприємства у віртуальній бiзнес-симуляцiї ViAL+.

            Школярі – учасники «Лiтньої школи бiзнес-лiдерствa» не тільки змогли під час навчання опанувати секрети успішного підприємництва, а й заробити власним розумом перший призовий капітал для своїх навчальних закладів. Лариса Костенко вручила переможцям сертифікати на отримання грошових винагород. Команда ГНТН заробила 200 гривень, колегіуму – 500, ЗОШ №19 – тисячу гривень, НВО №16 – 2,5 тисячі гривень. А заслужену перемогу в бізнес-турнірі святкували учні і викладачі ЗОШ №4 – їх призовий фонд склав 5 тисяч гривень.

            А на всіх учасників бізнес-школи по завершенні урочистої частини чекали нові сюрпризи – святкова дискотека від клубу «Провокатор», де відбувалися урочистості і велетенський торт на десерт  від секретаря міської ради Андрія Табалова.

Усі новини