Легендарний Ремонтний завод у Кропивницькому відзначає своє 90-річчя

П'ятниця, 9 червня 2017 20:18

Сьогодні, 09 червня, секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов привітав колектив державного підприємства «Ремонтний завод» із 90-річчя від дня заснування.

Підприємство, засноване у 1927 році, як авіаційні ремонтні майстерні, у незалежній Україні забезпечує потреби військово-повітряних сил держави у якісному ремонті наземних засобів радіотехнічного забезпечення польотів військової авіації, поточному ремонті та обслуговуванні електросилового обладнання військового та загальнопромислового призначення, такого, як дизельні електростанції та бензинові електроагрегати.

У своєму вітальному слові Андрій Табалов відзначив особливу значимість ефективної діяльності підприємства в умовах ведення бойових дій української армії, необхідності підтримання її боєздатності на високому технічному рівні.

- Ремонтний завод, як вузькопрофільне виробництво, має значні потенційні можливості, оскільки є єдиним в Україні спеціалізованим підприємством з ремонту наземних радіотехнічних засобів забезпечення польотів військової авіації, - наголосив секретар міської ради. – Переконаний, що продукція, виготовлена на АРЗ є неодмінно надзвичайної якості, тому, що тут працюють спеціалісти найвищої кваліфікації із величезним досвідом. Бажаю, щоб держава також гідно цінувала вашу працю, забезпечувала безперебійне фінансування стратегічної галузі, а міська влада, зі свого боку завжди готова допомогти у вирішенні питань діяльності заводу.

За вагомий внесок у забезпечення обороноздатності держави, багаторічну трудову діяльність, високу професійну майстерність та з нагоди 90-річчя від дня заснування підприємства, Андрій Табалов вручив трудовому колективу підприємства Почесну грамоту міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького та грошову винагороду кращим працівникам заводу

– Джулаю Вячеславу Борисовичу, радіомеханіку з ремонту радіоелектронного устаткування 5 розряду;

– Дмитрієнку Геннадію Андрійовичу, регулювальнику радіоелектронної апаратури та приладів 6 розряду;

– Левченку Анатолій Григорович, монтажнику радіоелектронної апаратури та приладів 4 розряду;

– Малишко Наталії Анатоліївні, монтажнику радіоелектронної апаратури та приладів 3 розряду;

– Солуянову Олексію Олександровичу, регулювальнику радіоелектронної апаратури та приладів 6 розряду;

– Цуркану Юрію Олексійовичу, слюсарю механоскладальних робіт 3 розряду.

А начальник сторожової охорони Державного підприємства «Ремонтний завод» Навроцька Надія Василівна була нагороджена Грамотою міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького.

Усі новини