Лариса Костенко: бажаю учням Кропивницького успішного навчання, адже вам відроджувати Україну після війни

Четвер, 1 вересня 2022 12:10

Сьогодні, 01 вересня, у закладах освіти Кропивницького розпочався новий навчальний рік. Із його початком усіх учнів міських шкіл привітала начальниця управління освіти Кропивницької міської ради Лариса Костенко під час включення в онлайн-урок десятикласників НВО №8.

- Усі ми звикли, що новий навчальний рік розпочинається світлим і радісним святом Першого дзвоника, зустрічами з улюбленими вчителями й однокласниками у шкільних класах. Утім цього року війна змінила наше життя. Цей навчальний рік буде особливим, тож нам усім доведеться призвичаюватися працювати і вчитися в надзвичайних умовах. Але сьогодні  - свято і дуже приємно бачити у ваших очах бажання вчитися, важливо, що до навчання у кропивницьких школах долучаються діти з родин вимушених переселенців, школярі, які перебувають далеко за межами країни. Я бажаю вам успіхів у навчанні, здоров’я і натхнення. Сподіваюся, що всі ви отримаєте якісні знання, адже ви відроджуватимете Україну після звільнення від російської навали. Шануйте вчителів і наших захисників, завдяки яким ми сьогодні маємо змогу вчитися. Миру усім нам і Перемоги!, - наголосила Лариса Костенко.

З початком нового навчального року школярів привітали також вчителька Оксана Шишкевич і директорка НВО №8 Оксана Черепій, яка відзначила, що кожного року перший дзвінок кликав на урок вживу і цього року цю традицію не змінюватимуть — вона взяла в руки шкільний дзвоник і дала старт навчальному року.

Усі новини