«Квітуча країна дитинства» запрошує юних кропивничан у Ковалівський парк

П'ятниця, 1 червня 2018 15:58

Фестиваль «Квітуча країна дитинства» гостинно відчинив свої двері кропивницькій дітворі у Ковалівському парку з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей .

Сьогодні, 01 червня, на сцені літнього майданчику в улюбленому для відпочинку парку у Кропивницькому звучали найкращі пісні, вірші, уривки конкурсних заходів, у вихорі кружляли танцюристи, демонструючи кращі хореографічні композиції 2017-2018 навчального року. Кожен, хто вийшов сьогодні на сцену, приніс із собою неоціненний скарб любові до поетичного слова, музики, хореографії, театру. А ще – доброзичливість у серці, бажання розвиватися, творити і множити творчі здобутки рідного міста.

Начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко підбила підсумки щорічного конкурсу «Україна понад усе» і оголосила імена переможців.

За рішенням поважного журі, дипломи ІІІ ступеню нагороджені колективи НВО №17, НВО №35 та НВО №20. Срібними лауреатами конкурсу стали учні Кропивницького колегіуму, НВО №18 та ЗОШ №32. Дипломом переможця І ступеню нагороджено школярів НВО №16 за патріотичний літературно-музичний захід «містерія АТО».

Цього дня стали відомими і імена переможців конкурсу учнівської молоді з інформаційних технологій «ІТ – CHANCE». У конкурсі взяли участь 50 учнів із 10 шкіл обласного центру.

У номінації «Веб-програмування» переможцями стали Владислав Михальов (гімназія Тараса Шевченка), Вікторія Гречуха (гімназія Тараса Шевченка) та Вадим Гарбар (НВО №16), які зайняли І, ІІ тьа ІІІ місця відповідно.

В категорії «Дизайн» за І місце нагороджено Олександра Стратулата (НВО «Мрія»), за ІІ – Артема Кузьміна (НВО №16), і за ІІІ – Катерину Місько (гімназія Тараса Шевченка).

Цього дня свої уміння відвідувачам парку подарували також вихованці закладів позашкільної освіти та центрів естетичного виховання Кропивницького.

Усі новини