«KropLifeStory»: у Кропивницькому до дня народження міста оголошується челендж

Понеділок, 7 вересня 2020 16:54

У Кропивницькому до 266 річниці від дня заснування міста оголошується челендж «KropLifeStory». Організатором челенджу виступило управління освіти міської  ради. 

- День міста – завжди свято. Давайте зробимо Кропивницькому колективний подарунок, - запропонувала начальник управління освіти Лариса Костенко. -  Ми оголошуємо челендж «KropLifeStory» серед закладів освіти обласного центру з нагоди відзначення 266-ї річниці заснування нашого міста.

Вже від 14 вересня кропивничани можуть долучитися до цього івенту, відзнявши відео з учнями, вчителями та батьками закладів про рідне місто, про його історію, визначні місця, пам’ятки архітектури, про знаних людей, які зробили гідний внесок у розвиток та надбання Кропивницького.  Це може бути і окрема історія про пам’ятні місця, людей, а може бути пісня чи відеокліп, вірш з відеорядом, краєвидами Кропивницького.

- Знімайте на телефон, фотоапарат, відеокамеру тощо, але  не більше чотирьох хвилин. У зйомках можуть брати участь учні різного віку. Долучайтесь тата, мами, вчителі, - закликала Лариса Костенко.

Викласти відео необхідно на своїй сторінці соціальної мережі Facebook, позначивши управління освіти міської ради Кропивницького, з хештегом #KropLifeStory#. Кращі відео будуть розміщені  на офіційному сайті і Facebook - сторінці міської ради та демонструватимуться на місцевих телеканалах.

Разом привітаймо рідне місто з днем народження, адже Кропивницький - найкращий!

Усі новини