«KropLastBell»: зробимо незабутнім свято останнього дзвоника у школах Кропивницького

Четвер, 14 травня 2020 15:36

Останній дзвоник – свято прощання з черговим навчальним роком у  школах! Для багатьох школярів він сповіщає про перспективи чудового відпочинку на канікулах, сповнені яскравих вражень. А от для випускників разом із останнім дзвоником  та останнім шкільним випускним  вальсом розпочнеться доросле життя.

Дуже скоро в усіх закладах освіти  Кропивницького  пролунають останні дзвоники. На жаль, цього річ у випускників  немає можливості, як завжди, у дружному колі, святково переживати хвилюючу мить прощання зі школою  і при2020 рік не має бути виключенням! Ми самі зробимо його незабутнім!

- Міський парламент дітей і самоврядування шкіл міста ініціює челендж «KropLastBell» серед учнів усіх навчальних закладів, - повідомила начальниця управління освіти міської ради Лариса Костенко. - Ми хочемо об’єднати учнів усіх кропивницьких шкіл єдиною ідеєю організації свята останнього дзвоника онлайн! Розкажіть про свої шкільні роки, разом з батьками згадайте свій перший клас, першу вчительку, перший дзвоник, перший урок, цікаві шкільні історії! Пропонуємо знайти фотографії або зробити коротеньку відеорозповідь, відзнявши її на власний смартфон, щоб потім викласти свою історію на сторінках у соціальних мережах  з хештегом #kroplastbell#.

А для випускників - 2020 є особлива пропозиція! Незабутній шкільний вальс цього року не відміняється! Нехай він відбудеться не так масово, але кожен випускник може станцювати свій випускний вальс вдома з батьками, в кімнаті, на балконі, на подвір’ї будинку - всюди, де є вільне місце і немає скупчення людей, зробити фото або відзняти відео цього незвичайного випускного вальсу і викласти на своїй сторінці у соцмережах з хештегом #kroplastbell#.

Разом зробимо цей день  вражаючим і незабутнім! Приєднуйтеся до челенджу!

Усі новини