Кропивницькому бізнесу пропонують допомогу у виході на міжнародні ринки

Середа, 29 червня 2022 09:22

Торгово-промислова палата України запрошує українські компанії, зокрема і з Кропивницького, які готові експортувати свою продукцію, шукають нові ринки збуту та партнерів, скористатися можливостями проєкту "Допомога українським компаніям у виході на міжнародні ринки".

Перший потік відбору  стартував 27 червня.

Проєкт має на меті підтримати підприємства малого та середнього бізнесу, які:

- втратили ринки збуту продукції;

- мають продукт з експортним потенціалом;

- не зупинили виробничий процес;

- хочуть продовжити розвиток експорту в нових умовах.

Перевага надається підприємствам малого та середнього розміру, які: втратили ринки збуту продукції; втратили ринки сировини та матеріалів;мають продукт з експортним потенціалом та не зупинили виробничий процес.

Компанія, яка пройде відбір для участі в проєкті, отримує безкоштовно (або за умови часткового покриття витрат) набір послуг від професійних експертів з експортного консалтингу щодо пошуку партнерів за кордоном, підбору потенційних клієнтів та покупців продукції, а також аналіз експортної стратегії компанії для виходу на іноземні ринки.

Реєстрація за посиланням

Програма організована Торгово-промисловою палатою України в рамках програми "EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП", що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Усі новини