Кропивницький зустрічатиме свій день народження прибраним і ошатним

Понеділок, 14 вересня 2020 12:02

Кропивницький має зустріти свій день народження 19 вересня гарно прибраним і ошатним.  На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 14 вересня.

- Звертаюся до усіх керівників комунальних підприємств і до керівників виконавчих органів з вимогою у посиленому режимі і вчасно завершити підготовку до Дня міста, заходи якого відбуватимуться з урахуванням карантинних вимог, - наголосив міський голова.

Андрій Райкович закликав керівників ТОВ “Екостайл” долучитися до підготовки святкування додатковими рейсами техніки, що вивозить сміття.

- Керівники районів, через голів квартальних комітетів комунікуйте з приватним сектором, адже і у віддалених районах, особливо, де визначені місця збору побутових відходів, повинен бути порядок. Зараз настав період, коли випадає багато листя, його треба збирати, а не палити, активніше проводьте роз’яснювальну роботу, - підкреслив очільник міста.

А головне управління ЖКГ отримало завдання з перспективою на майбутнє: опрацювати питання благоустрою і огородження майданчиків та визначити чіткий алгоритм і правила збору та вивезення сміття з приватного сектора.

Усі новини