Кропивницький зустрічає весну чистим і ошатним

Середа, 20 березня 2019 13:06

У вівторок, 19 березня, протягом дня комунальні служби Кропивницького прибирали дороги та готували клумби для висадки квітів. За інформацією КП "Універсал 2005" проїжджі частини від дорожнього змету цього дня прибирали дві бригади: перша працювала по вулиці Поповича, друга - по вулицях Соборній та Вокзальній.

Механізоване розмітання тракторами здійснювалось по вулицях Маланюка, Полтавській,Романа Шухевича, Короленка, площі Дружби Народів, провулку Об'їзному, на виїзді у напрямку Знам’янки.

Ремонтні бригади дорожників також працювали над усуненням ямковості по вулиці. Олінського. А по вулицях 2-га Залізнична, Водогінна та Сергія Котового проводили грейдерування та вирівнювання дороги.

Садівники КП "Благоустрій" 19 березня підстригали  живу огорожу у сквері Жертвам Чорнобиля та на площі Героїв Майдану і готували клумби до висадки квітів по вулицях Шевченка, Великій Перспективній та на центральній площі міста. Працівники комунального підприємства згрібали та вивозили торішнє опале листя в парку Ковалівському та збирали випадкове сміття по вулицях Академіка Тамма та Героїв України.

Усі новини