Кропивницький у помаранчевій зоні: Андрій Райкович закликав містян суворо дотримуватися карантинних вимог

Понеділок, 14 лютого 2022 13:46

Нині Кропивницький перемістився до помаранчевої зоні, а значить карантинні вимоги на території обласного центру змінюються, стаючи значно жорсткішими.

На це сьогодні, 14 лютого, під час апаратної наради, зауважив Кропивницький міський голова Андрій Райкович. Очільник міста звернувся до усіх, хто планує організовувати масові розважальні акції, з проханням відкласти проведення заходів до стабілізації ситуації із захворюванням на коронавірус.

-Люди добрі! Будьте свідомими і відповідальними! Подумайте сьогодні про своє здоров'я і здоров'я своїх близьких. Час для розваг нікуди не втече, а кількість хворих на пневмонію і COVID-19 залишається стабільно високою і збільшується щодня в рази, – наголосив очільник міста.

Управління освіти міської ради отримало завдання проаналізувати ситуацію з рівнем захворювань у школах, порадитися з директорами та медиками щодо повернення дітей за парти.

-Це зараз, коли вони вдома і на дистанційному навчанні, то хворіти стали менше. А у пік захворювання підуть масово у школу, чого потім чекати? Хочу почути професійну об'єктивну думку і ваше спільне рішення. Порадьтесь і винесіть рішення- доручив Андрій Райкович.

Усі новини