Кропивницький святковий: відремонтованою вперше за 17 років Вокзальною рушив транспорт

П'ятниця, 17 вересня 2021 14:18

Реконструйованою вулицею Вокзальною у Кропивницькому рушив транспорт. Сьогодні, 17 вересня, Кропивницький міський голова Андрій Райкович взяв участь в урочистому відкритті цієї важливої для обласного центру транспортної магістралі.

У Кропивницькому вже стало доброю традицією, напередодні святкування Дня міста відкривати нові або капітально відремонтовані об’єкти. Масштабні, чи маленькі, але  такі необхідні для всієї громади міста.

Цей рік теж не став виключенням. Протягом тижня у місті вже презентували чимало об’єктів. А сьогодні відбулась ще одна знакова подія – відкриття руху транспорту по відремонтованій вулиці Вокзальній. Подія, на яку містяни чекали не менш, ніж на відкриття Арки. Це одна з найжвавіших магістралей міста і 17 років поспіль тут не виконувалися ремонтні роботи. За ініціативи міського голови Андрія Райковича, підтримки депутатів міської ради, у рекордно короткі терміни кропивничани стали свідками довгоочікуваної події – відродження нової дороги, що служитиме місту  упродовж багатьох років.

Водій Олександр Мацькевич розповів, що на ремонт дорожнього покриття  вулиці чекали чи не всі водії міста.

- Навіть не віриться, що Вокзальну відремонтували. Прийміть подяку від усіх водіїв міста, відзначив Олександр Мацькевич. –І зверніть увагу! У Кропивницькому сім років на посаді людина, яка поставила за мету зробити місто найкращим в Україні: арка, дороги, чудовий комунальний транспорт,.  

- Інфраструктура нашого міста розбудовується і цього не побачить лише байдужий. Це зручно, це комфортно і це потрібно. Це  - грандіозний крок до перетворення міста у комфортне для наших містян, – поділився заступник голови міської Громадської ради Олександр Головко.

Під час урочистостей Андрій Райкович подякував Кропивницькому ВКГ за вчасно вкладені під дорожнім покриттям мережі водопостачання та водовідведення, поліції – за співпрацю, а будівельникам – за професіоналізм. Міський голова також виконав почесну місію – вручив Подяки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету колективу ТОВ  «ДС ПРОМ ГРУП». Отримали їх директор товариства Дмитро Мусієнко, а також  працівники товариства: Анатолій Букур, Дмитро Гончарук, Віталій Лупа, Віктор Мишалов, Сергій Присяжнюк.

- Це прекрасно, що ми реалізовуємо і маленькі і масштабні проєкти.  Дорога - це теж життя, це теж рух вперед. Тому для нас зараз кожен відремонтований об'єкт, кожен реалізований проект - як друга Арка, - переконаний міський голова. - Я вдячний колективу водоканалу за те, що зуміли самотужки прокласти нові нитки водогону. Від імені міської ради дякую нашим поліцейським за розуміння, партнерство, за допомогу в реалізації масштабного проєкту, під час якого рух транспорту не зупинявся, а значить, ми разом не допустили колапсу з перевезенням пасажирів. Нарешті, щиро дякую будівельникам. Це той випадок, коли нам не соромно ні за вулиці Короленка, ні за Шухевича, і за Вокзальну громада також буде вам вдячна! Я ночами спостерігав вашу роботу – це класно! І важливо, що такі роботи  виконують українські компанії.

Ремонт дорожнього покриття - це лише перша черга ремонту. Наступного року на Вокзальній відремонтують тротуарну частину і облаштують тут велодоріжки.

Усі новини