Кропивницький «Світанок» - переможець VI Всеукраїнського конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського

Понеділок, 11 жовтня 2021 12:57

Сьогодні, 11 жовтня, традиційна щопонеділкова апаратна нарада міського голови Андрія Райковича з керівниками виконавчих органів Кропивницької міської ради  розпочалася із приємної новини.

Керівник народного хореографічного ансамблю «Світанок» Максим Печененко повідомив приємну новину – його колектив, що базується в НВО № 25 привіз із Києва грандіозну перемогу у шостому Всеукраїнського конкурсі народної хореографії імені Павла Вірського.

Цей конкурс надзвичайно престижний, у ньому змагаються кращі з кращих хореографічних колективів всієї України, тож мало з яких шкільних танцювальних колективів доходять у ньому до фіналу. А от «Світанку» - вдалося! На сцені найзнаменитішого конкурсу України, де виступали кращі хореографічні ансамблі країни, такі, як академічний ансамбль «Чайка», Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського виступали і наші юні кропивничани.

- У третьому турі змагалися 100 колективів, було два гала - концерти. У фінал потрапило лише 24, в тому числі і ми. А коли оголосили, що ми отримали перше місце, ми навіть не повірили! І досі мурахи по тілу, - поділився емоціями Максим Печененко. – Ви знаєте, можна багато працювати, але не буде перемог, якщо вас не підтримують у рідному місті. Я щиро дякую міському голові Андрію Райковичу, управлінням освіти і культури та туризму за постійну увагу і допомогу! Спасибі, що вболіваєте!

Усі новини