Кропивницький отримав державну субвенцію на реконструкцію двох міських парків: Ковалівського і Перемоги

Вівторок, 27 червня 2017 15:20

Сьогодні, 27 червня, міська рада Кропивницького внесли зміни до міського бюджету на 2017 рік.

Як повідомила начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова, до міського бюджету зарахована державна субвенція у сумі 10 мільйонів гривень на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій: по 5 мільйонів гривень на реконструкцію парків Ковалівського і Перемоги. Крім того, за кошти державної субвенції здійснюватиметься ремонт приміщення ПТУ№8 і буде виплачена грошова компенсація за належне для отримання житло родині інваліда війни ІІ групи – учасника АТО. Для цього у міському бюджеті передбачається 350 і 903 тисячі гривень відповідно.

Крім того, економія бюджетних коштів під час тендеру по закупівлі дитячих майданчиків дозволила додатково направити 231 тисячу гривень на закупівлю путівок для організації літнього відпочинку дітям пільгових категорій.

Важливим для Кропивницького є створення у місті Центру надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс», який планується облаштувати у колишньому приміщенні кібернетико-технічного коледжу по вулиці Архітектора Паученка. Для співфінансування проекту у міському бюджеті передбачено 1, 336 мільйона гривень.

Змінами до міського бюджету передбачається додаткове фінансування капітального ремонту закладів освіти у сумі 1, 270 мільйонів гривень, компенсаційних виплат за пільговий проїзд у громадському транспорті у розмірі 5,4 мільйона гривень та виплати заробітної плати працівникам ПТУ – 1.8 мільйона гривень і спеціалістам закладів позашкільного виховання – 2,0 мільйона гривень.

Усі новини