Кропивницький отримав чергову технічну допомогу від USAID

П'ятниця, 3 березня 2023 15:58

В рамках Меморандуму про взаєморозуміння і співпрацю між Кропивницькою  міською радою, КП «Теплоенергетик» КМР і USAID Проєктом енергетичної безпеки, місто продовжує отримувати міжнародну технічну допомогу. Вчора, 2 березня, КП «Теплоенергетик» отримало пересувну модульну котельню, обладнану твердопаливним котлом та відповідним обладнанням. Про це повідомив начальник головного управління житлово-комунального господарсства Кропивницької міської ради Віктор Кухаренко.

- Котел опалювальний, водогрійний, тривалого горіння з автоматичним регулюванням температури марки КТ-3Е-N потужністю 1 МВт, 2023 року виробництва, призначений для теплопостачання будівель та споруд, обладнаних системами водяного опалення з примусовою циркуляцією води, - повідомив Віктор Кухаренко. - У разі пошкодження теплових мереж чи котельного обладнання отриману пересувну модульну котельню буде під’єднано до закладу соціальної сфери чи багатоквартирного будинку для забезпечення теплом.

Команда теплопостачання Проєкту енергетичної безпеки USAID, своєю чергою, робить все можливе для того, щоб на основі отриманого аналізу максимально оперативно підготувати технічну специфікацію, провести тендери, здійснити необхідні закупівлі, доставити очікувану допомогу в Україну і передати її отримувачам, які забезпечать своїх споживачів очікуваними теплом.

Кропивницька міська рада та КП «Теплоенергетик» КМР» висловлюють щиру подяку Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та USAID Проєкту енергетичної безпеки зокрема, за чітке розуміння потреб,  моделювання та хеджування потенційних ризиків у теплоенергетиці міста, якісний організаційний та документальний супровід наданої технічної допомоги на всіх етапах – від заявки на надання технічної допомоги до її безпосереднього отримання КП «Теплоенергетик» КМР».

Нагадаємо, торік у грудні Кропивницька міська рада отримала новий, сучасний екскаватор-навантажувач JCB, який передали на баланс КП «Теплоенергетик» КМР».

Міська рада і надалі продовжуватиме тісну співпрацю з USAID Проєкту енергетичної безпеки з метою забезпечення потреби міста у необхідних засобах і матеріалах для стабільної роботи об’єктів критичної інфраструктури, а також пунктів незламності.

Усі новини