Кропивницький міський духовий оркестр долучився до збору коштів на підтримку зруйнованої росіянами дитячої лікарні Охматдит

Середа, 10 липня 2024 11:21

Кропивницький  міський професійний духовий оркестр долучився до руху «Творчих волонтерів», який організував в обласному центрі  збір коштів на підтримку зруйнованої російськими агресорами столичної дитячої лікарні «Охматдит».

Вранці 08 липня російські війська завдали масованого удару по Україні. Серед інших об’єктів, під російський ракетний удар потрапило одне з приміщень дитячої лікарні «Охматдит» у Києві. Всього внаслідок атаки по Києву цього дня загинули 33 особи, серед яких 5 дітей, 121 - постраждали, серед них 10 дітей, 11 осіб врятовано.

По всій країні українці гуртуються для надання допомоги всім, хто постраждав від воєнного злочину російської армії, а також для відновлення будівлі клініки.

Кропивничани не залишилися осторонь – ракетний удар російських варварів по дитячій лікарні став ударом по всій Україні. 09 липня містяни активно підтримали виступ муніципального колективу на сходах Центрального скверу. Гроші до встановлених благодійних скриньок кидали і дорослі і малеча, від усього серця.

За годину було зібрано 13 тисяч гривень, які перекажуть на рахунок дитячої лікарні «Охматдит», відзначила начальниця управління культури і туризму міської ради Анна Назарець.

Збір коштів в Україні продовжується - реквізити для допомоги  клініці Охматдит, можна дізнатися за посиланням: https://www.ohmatdytfund.org/donate.

Кожна гривня – це допомога.

Варварський обстріл є ще одним жахливим свідченням того, що Україна воює з терористами і бореться за своє існування і увесь цивілізований світ має бачити, як українці ведуть боротьбу за своє життя.

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17