Кропивницький має бути затишним та чистим у будь-яку пору року

Понеділок, 26 квітня 2021 15:22

Ямковий ремонт доріг і розмітка проїжджої частини у Кропивницькому поновляться, як тільки стане на погоді. Відповідне завдання перед комунальними службами поставив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 26 квітня.

- Кропивничани висловлюють своє обурення і це, на жаль, справедливо. Дуже велика кількість пошкодженого асфальту на дорогах міста. Особливо постаралося Кропивницьке ВКГ – сотні поривів і повна відсутність планового ремонту, - наголосив Андрій Райкович. - КП “Теплоенергетик”, -  це стосується і вас. Паралельно із підготовкою мереж і об'єктів до ремонтів, негайно активізуйте відновлення своїх розритих ділянок. Але там, де впевнені, що мережі відремонтовані якісно.

Також місто чекає на розмітку доріг, пішохідних переходів. Їх розпочнуть, щойно дозволить погода. Разом з тим Андрій Райкович поставив завдання жорстко та принципово контролювати кожен ремонт, кожну реставрацію та будівництво.

- Це стосується усіх керівників виконавчих органів міської ради, у кого на об’єктах  заплановані  ремонти на весняно-літній сезон. Не дай Боже ревізійні служби вхоплять когось на завищеній ціні, - попередив міський голова.

ЖЕО, управляючі компанії, спецінспекцію, квартальні комітети Андрій Райкович закликав активніше прибирати місто. За теперішньої карантинної ситуації велелюдні суботники збирати не можна, але комунальні служби мають посилити цю роботу. Включитися у весняне прибирання території Кропивницького міський голова закликав і містян.

- Звертаюся до кропивничан і прошу всі засоби масової інформації поширити моє прохання. Прибирайте біля своїх дворів. Якщо прибрали двори, городи, по-перше, не спалюйте це сміття. Збирайте в мішки, чи компостуйте. Сили і можливості комунальних служб не безмежні. Там також працюють звичайні люди. Давайте усі разом дбати про порядок у місті. Ми ж тут живемо, дихаємо, тут діти ростуть, - закликав Андрій Райкович.

Усі новини