Кропивницький – комфортний для життя!

Вівторок, 4 грудня 2018 15:15

Завдання зробити місто комфортним та зручним для містян лишається в пріоритетах діяльності міського голови Кропивницького Андрія Райковича.

Сьогодні, 04 грудня, під час звіту перед громадою очільник міста детально розповів, які роботи проводяться в обласному центрі, щоб для кожного кропивничанина місто зручним для проживання. Один із виконаних пунктів програми міського голови – закупівля нового громадського транспорту, габаритного, комфортного, екологічно безпечного, який рухається відповідно до графіка .

- До 20 нових тролейбусів і 20 нових автобусів додалися іще 10 сучасних автобусів середнього класу, за допомогою яких відновлено роботу 3-х маршрутів: 46, 111-а та 130, – відзвітував Андрій Райкоивч. - І це - не фінал. Ми ведемо переговори з міжнародними фінансовими інституціями щодо придбання 10 тролейбусів з автономним ходом і перші 5 таких машин чекаємо до кінця поточного року.

Крім того, за інформацією міського голови, ще цьогоріч в місто приїдуть два нових комфортних автомобіля, які обслуговуватимуть людей з інвалідністю в якості “соціального таксі”.

Андрій Райкович переконаний, як би не було сутужно з фінансами, реалізація транспортних програм в місті вже не зупиниться.

Усі новини