Кропивницький готується відзначити 266-у річницю заснування міста

Понеділок, 7 вересня 2020 16:08

До дня народження Кропивницького залишається менше двох тижнів і організаційний комітет з підготовки святкових заходів вже працює у тісному контакті із санітарно-епідеміологічними службами над підготовкою заходів і локацій їхнього проведення в умовах карантинних обмежень.

- Але прибратися до дня народження міста, і враховуючи карантинні запобіжники, все одно необхідно, - наголосив міський голова Андрій Райкович. - Я розписав доручення відповідним службам і своїм заступникам щодо участі в екологічній акції, яку проводить Міністерство молоді і спорту. Але ми й окрім того традиційно цілий тиждень до святкової дати прибираємось. Тому не лише комунальним служби, а й виконавчим органам  необхідно скласти план упорядкування всіх території навколо підвідомчих закладів, установ, організацій, зелених зон, парків, скверів. Звертаю особливу увагу спецінспекції і  управління торгівлі та побутового обслуговування населення на важливість регулярного інспектування діяльності всіх ринків і їхніх периметрів та ліквідації  стихійної торгівлі.

Окрема розмова буде з власниками МАФів, аби вони звернули увагу на зовнішній вигляд торгівельних споруд.

Сьогодні, 07 вересня, Андрій Райкович також надав доручення фахівцям управлінь молоді та спорту, житлово-комунального господарства, відділу з питань внутрішньої політики, в рамках екологічної акції зустрітися з активістами, представниками громадських організацій, активною молоддю і організувати прибирання в “Центральному сквері” Кропивницького.

- Це буде чіткий сигнал орендарю, що ми цей сквер все одно повернемо місту і облагородимо його. Досить терпіти цих горе-господарників і цю комунальну ганьбу. Нехай через суди, але цей зелений куточок у центрі міста повернемо громаді, - переконаний Андрій Райкович. – Перед початком прибирання території міста усіх застерігаю: скринінг, рукавички, антисептики, цупке взуття. Щоб були добре захищеними на всіх локаціях. Дітей не залучати! Вони мають навчатися!

Усі новини