Кропивницький готується стати учасником державної програми будівництва житла для переселенців

Середа, 13 квітня 2022 09:44

Забезпечення житлом залишається на сьогодні  одним із найгостріших соціальних питань в Україні та особливо актуальним - для внутрішньо переміщених осіб. Саме для цієї категорії громадян в рамках державної «Програми з відновлення України» планується будівництва житлових будинків на територіях, де не ведуться бойові дії.

Кропивницький готується до участі у такій програмі і у міській раді вже визначилися із трьома земельними ділянками, де можна буде вести таке будівництво. Що надзвичайно важливо - тут є можливість під’єднатися до інженерних комунікацій.

- Запропоновані земельні ділянки має погодити і передати забудовнику міська рада, - відзначив секретар міської ради Олег Колюка під час апаратної наради у понеділок, 12 квітня. – Переважна більшість депутатів міської ради у місті – всі працюють на перемогу: допомагають кріпити  обороноздатність території, підтримують Збройні Сили України, збирають гуманітарну допомогу, несуть вахту у волонтерських центрах. Тож у разі необхідності – готові оперативно зібратися для прийняття необхідного рішення.

Усі новини