Кропивницький гостинно зустрів учасників «Зіркового ралі-2019»

Неділя, 14 липня 2019 17:20

Сьогодні, 14 липня, на Театральній площі відбулась церемонія нагородження учасників «Зіркового ралі-2019». Перегони любителів ретротехніки проводять під патронатом міського голови Андрія Райковича та за ініціативи власника галереї "Єлисаветград" Миколи Цуканова.

Цього року власники ретроавтомобілів змагаються вже вчетверте. Проте вперше фінішують саме у Кропивницькому. Раніше обласний центр був лише проміжною точкою в змаганнях автолюбителів. До фінішу прибули 13 липня 25 авто, з різних куточків країни. Всі вони не пізніше 1989 року випуску.

Два дні учасники ралі брали участь у змаганнях, виставці техніки, творчих конкурсах. А вже сьогодні відбулась урочиста церемонія нагородження переможців та призерів змагань, на яку завітали міський голова Кропивницького Андрій Райкович, начальник управління молоді та спорту міської ради Сергій Колодяжний, власник галереї "Єлисаветград" Микола Цуканов, депутати міської ради міста Кропивницького, та сотні жителів і гостей нашого міста. Очільник міста вручив спеціальний приз «Кращий реставраційний проект Зіркового ралі-2019»  власнику автомобіля ГАЗ 13.

 - Мені дуже приємно вітати в нашому місті власників цих прекрасних ретроавтомобілів. Це прекрасні авто, і я думаю кожен оцінив їх високий технічний та естетичний стан – зауважив міський голова – ми гордимося, що ви фінішували саме у Кропивницькому.

В свою чергу учасники перегонів на ретроавто подякували міській владі за гостинність та теплий прийом. Міський голова Андрій Райкович зауважив, і наступного року місто радо прийме учасників «Зіркового ралі».

Усі новини