Кропивницький долучився до Всеукраїнського танцювального флешмобу з нагоди Дня усиновлення

П'ятниця, 28 вересня 2018 17:57

Сьогодні, 28 вересня, з нагоди Дня усиновлення на площі перед міською радою Кропивницького відбувся танцювальний флешмоб - загальноукраїнська акція добра і милосердя, яка одночасно стартувала в усіх містах України.

- В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, - зазначила у вітальному слові заступник міського голови Наталія Дзюба. - Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави.

Під час акції відзначили переможців фотоконкурсу «Ми діти твої, Кропивницький!», який проводився за ініціативи управління з питань захисту прав дітей міської ради Кропивницького та за участю Кропивницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. У конкурсі взяли участь 55 фоторобіт з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, які виховуються в прийомних родинах, дитячих будинках сімейного типу та родинах опікунів, піклувальників.

За підсумками фотоконкурсу ІІІ місце посіла – Антоніна Романченко, ІІ місце зайняла  Маргарита Болванець. А перемогла  Катерина Куделя. Переможців конкурсу відзначили грамотами та подарунками.

Призами глядацьких симпатій відзначено  Катерину Куделю, Світлану Гаран, Антоніну Романченко та Олександра Бігуна. Їм подарували футболки із власним портретом.

Під час розважального заходу дітям дарували повітряні кульки та пригощали смаколиками

Усі новини