Кропивницький долучився до «Європейського тижня спорту»

П'ятниця, 27 вересня 2019 18:59

Вже п’ятий рік поспіль у Кропивницькому наприкінці вересня проводиться «Європейський тиждень спорту». Україна приєдналася до цієї акції, головна мета якої –  популяризація фізичної активності та здорового способу життя, що залишаються одними із головних пріоритетів ЄС та України у сфері спорту.

У середу, 25 вересня, в рамках «Європейського тижня спорту» в дошкільному навчальному закладі № 23 «Супутник» міста Кропивницького відбулося спортивне свято Всеукраїнського проекту серед дітей та молоді «DO like OLYMPIANS».

В гості до маленьких кропивничан завітали відомі спортсмени регіону, представники відділення НОК України в Кіровоградській області й управління молоді та спорту міської ради. Почесні гості розповіли дітям про необхідність і корисність дотримання здорового способу життя, побажали завжди бути фізично активними і здоровими.

Олімпійську розминку з дошкільнятам провів майстер спорту України з ушу, чемпіон України з кікбоксингу, тренер-викладач міської КДЮСШ № 4 Ігор Бондар.

Гарно розім’явшись, дітлахи продемонстрували чудову фізичну підготовку, змагаючись у різноманітних естафетах і конкурсах розрахованих на розвиток рухової активності. А родзинкою заходу став показовий виступ із художньої гімнастики майбутньої олімпійської чемпіонки Кіри Ватульової.

Крім нових знань, позитивних емоцій, заряду енергії та бадьорості всі учасники заходу отримали сувеніри з олімпійською символікою, а «Олімпійський куточок» навчального закладу поповнився новими виданнями НОК України.

Усі новини