Кропивницький – «Безпечне місто»

Вівторок, 18 серпня 2020 17:11

У Кропивницькому наполегливо реалізується ініційована міським головою Андрієм Райковичем міська програма «Безпечне місто». Сучасна система відеоспостереження на території обласного центру є важливим елементом загального  забезпечення контролю за дотриманням громадського порядку і правил дорожнього руху.

Відповідно до прийнятих міською радою на своєму засіданні сьогодні, 18 серпня, змін до бюджету Кропивницького на  2020 рік, на виконання заходів програми «Безпечне місто» буде додатково направлено 3,4 мільйона гривень.

Як повідомила під час сесійного засідання  начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова, проєкт рішення передбачає також  збільшення видатків на капітальний ремонт фізіотерапевтичного відділення Центральної міської лікарні: на його реконструкцію буде додатково виділено 1,9 мільйона гривень.

Зростуть і  видатки на утримання професійно-технічні закладів обласного центру для виплати заробітної плати та відпускних  працівникам ПТУ в липні та серпні. На це додатково спрямують 6,3 мільйона гривень.

На капітальний ремонт харчоблоків загальноосвітніх навчальних закладів додали 308,9 тисяч гривень. Перерозподіл кошті відбувся і у сфері житлово-комунального господарства.

- Головному управлінню житлово - комунального господарства пропонується без внесення змін до загального обсягу фінансової допомоги комунальним підприємствам зменшити видатки на погашення заборгованості за договорами реструктуризації на суму 10,0 мільйонів гривень, - зауважила Любов Бочкова. - А також здійснити внутрішній перерозподіл за додатковими пропозиціями головного розпорядника бюджетних коштів, погодженими планово-бюджетною комісією;

Ще 2, 250 мільйона гривень  планується використати для придбання житла дитячому будинку сімейного типу. З цих коштів – 1, 80 мільйона має надійти  з державного бюджету, а частка  співфінансування з бюджету міста складає 450,0 тисяч гривень.

Усі новини