Кропивницький - безпечна громада

П'ятниця, 27 травня 2022 16:40

Відзнаку “Безпечна громада 2021 рік” отримав заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін з нагоди Дня поліцейського громади, який в Україні відзначають 28 травня.

Нагороду за сприяння в реалізації пілотного проекту “Офіцер громади” Олександру Мосіну вручив начальник управління Національної поліції в Кіровоградській області Роман Козьяков. З професійним святом поліцейських громад привітали також начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович та голова обласної ради Сергій Шульга.

- Коли починали втілювати пілотний проект “Офіцер громади” у Кропивницькому, ми зрозуміли наскільки важливою є співпраця громади з поліцією для безпечної життєдіяльності громадян. Саме тому зробили все необхідне, щоб створити всі необхідні умови для роботи офіцерів громади. Сьогодні ми бачимо результат — стабільна ситуація із забезпечення правопорядку на території, особливо в такий непростий воєнний час. Вдячний офіцерам громади і всім працівникам поліції, які захищають правопорядок не тільки в громадах, а й на фронті. Всі ми разом наближаємо нашу перемогу, - вітаючи офіцерів громади зі святом відзначив Андрій Райкович.

- Забезпечення правопорядку і безпеки на території міста — завжди відповідальна робота. Особливо для вас, шановні офіцери громади, оскільки ви спілкуєтеся з кожним жителем, відчуваєте кожен подих суспільства, - наголосив Олександр Мосін. - Дякую вам за сумлінне і відповідальне ставлення до своїх професійних обов’язків.

Усі новини