Кропивницький активно готується до нового опалювального сезону 2019 – 2020 років

Понеділок, 5 серпня 2019 11:47

Підготовку до майбутнього опалювального сезону у міській раді Кропивницького тримають на постійному контролі. На цьому сьогодні, 5 серпня, під час апаратної наради наголосив заступник міського голови обласного центру Олександр Мосін.

Це питання лишається одним із найважливіших для головного управління житлово – комунального господарства міської ради. На тижні, що минув, Кабінет Міністрів України проводив селектор, де були озвучені вимоги до термінів і якості підготовки. Вони достатньо жорсткі, повідомив заступник міського голови. Щоб опалювальний сезон стартував вчасно та якісно, Олександр Мосін планує їхати на переговори до НАК “Нафтогаз Україна”. Метою перемовин стануть домовленості щодо надання номінацій природного газу для КП “Теплоенергетик”.

- У нас особливо складний момент, бо ми майже на фінальному етапі повернення до комунальної власності майнового комплексу, орендованого ЦНТІ “УНГА”. Проблем там достатньо. Як стає зрозумілим, жодної системної роботи на більшості об'єктах орендарем не проводилося, - відзначив заступник міського голови. - Отже, всім керівникам виконавчих органів, особливо управлінню охорони здоров'я, прошу активізувати контроль за роботою по підготовці теплових господарств закладів. Профільному заступнику міського голови Наталії Дзюбі необхідно запросити всіх головних лікарів, особисто перевірте кожен заклад і тримати на персональному контролі підготовку до осінньо-зимового сезону.

Важливою також залишається підготовка до роботи в осінньо – зимовому періоді кропивницьких ЖЕО. Процес підготовки наразі триває, але є багатоповерхівки, які роками лишаються проблемними, а інженерні мережі в них щороку стають старшими і зношеними. Таким будинкам має бути приділена першочергова увага.

Усі новини