Кропивницьких педагогів привітали з професійним святом

Середа, 29 вересня 2021 17:11

Кропивницьких педагогічних працівників  вітали сьогодні, 29 вересня, із прийдешнім професійним святом у концертній залі обласної філармонії. І перші вітання на адресу освітян міста - від секретаря Кропивницької міської ради Олега Колюки.

-  Від імені міського голови Андрія Райковича, виконавчого комітету дозвольте привітати вас із професійним  святом. Ми щиро вам вдячні за почесну  працю. Міцного здоров'я вам, натхнення, невичерпних сил, безмежної вдячності від учнів. І нехай освітянська нива щедро сходить плодами вашої невтомної праці.

Привітала колег і начальниця управління освіти Лариса Костенко. Справжні овації викликали слова посадовиці про те, що працівники освіти Кропивницького — найкращі.

Олег Колюка разом із Ларисою Костенко виконали почесну місію і вручили заслужені відзнаки кращим освітянам Кропивницького.

У 2021 році міською педагогічною премією імені Василя Сухомлинського за значні досягнення у навчанні та вихованні молоді, розвиток освіти міста, творче впровадження та пропаганду педагогічної спадщини видатного педагога-земляка нагороджені:

Ганна Ільченко – заступник директора спеціалізованої загальноосвітньої школи №14;

Ірина Лаврова – вчитель фізики Навчально-виховне об’єднання №8;

Сергій Міщенко – директор вечірньої загальноосвітньої школи №38;

Людмила Рабченок – інструктор з фізкультури дошкільного навчального закладу №72;

Євгенія Сілант’єва – директор комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості.

За особистий внесок у розвиток освіти міста, виховання та навчання молодого покоління, високий професіоналізм та  сумлінну працю грамотою Кропивницької міської ради та виконавчого комітету  нагороджено:

Тетяну Аляб’єву – вихователя методист спеціального дошкільного навчального закладу № 46 «Краплинка»;

Наталію Молчанову – заступника директора з навчально-виховної роботи комунального закладу  «Ліцей «Науковий»;

Павла Чорного – завідувача відділу військово-патріотичного виховання комунального закладу «Станція юних техніків».

Подяку Кропивницької міської ради та виконавчого комітету  оголошено Олені Пришляк – вчителю української мови та літератури Навчально-виховне об’єднання «Мрія».

За ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України Подяку Міністерства освіти і науки України оголошено Світлані Зайцевій – директору дошкільного навчального закладу №70.

Не обійшлося і без подарунків — низка навчальних закладів міста отримали Сертифікати на користування електронним засобом навчального призначення «Дидактичний мультимедійний контент» проєкту «Інноваційний прорив».  Це, зокрема, дошкільні навчальні заклади №3, №14, №27, №37, №42, №52,  №70,  №71, №72 , №73, а також гімназія імені Олени Журливої, загальноосвітня школа № 4, гімназія імені Тараса Шевченка, навчально-виховний комплекс «Кіровоградський Колегіум», навчально-виховне об’єднання № 16, подільська гімназія, навчально-виховний комплекс № 34, ліцей «Сокіл»,  навчально-виховне об’єднання «Вікторі-П», ліцей «Науковий».

Святковий концерт педагогічним працівникам Кропивницького подарували академічний театр музики, пісні і танцю «Зоряни», камерний оркестр «Концертіно», інструментальний ансамбль «Єлисавет-ретро» та солісти обласної філармонії.

Усі новини