Кропивницькі журналісти змагалися за звання найкращого рибалки

Понеділок, 12 червня 2017 14:59

У суботу, 10 червня, на мальовничому ставку зеленої садиби «Нагачку» у Нововолодимирівці журналісти з Кропивницького виборювали звання кращого з кращих рибалок в ХІ-му чемпіонаті зі спортивного рибальства, присвяченого Дню журналіста.

Цьогоріч чемпіонат став відкритішим: до традиційних учасників - кропивницьких журналістів, долучилися місцеві майстри пензля під орудою голови обласної спілки художників Андрія Хвороста.

Цьогоріч перемогу у престижних змаганнях святкувала команда “України – Центр” зі своїм лідером – Олексієм Горою. На другому місці – ветеран журналістського рибальства Сергій Полулях, представник видання «Трудова слава» і замкнула трійку призерів команда спортивного видання “Спортревю – New” під орудою Руслана Фошки.

Враження від суботнього свята, дружнього спілкування з колегами, великої кількості розіграшів і веселощів надовго залишиться в пам'яті, як і щира вдячність тим, хто допоміг таке свято організувати. Гостинність господарів садиби «Нагачок» Анатолія та Ольги Титових конкурувала із вражаючою красою, ідеальним порядком у цьому місці відпочинку: їхати звідси журналістам не хотілося. І, звичайно, щира подяка міському голові Андрію Райковичу. секретарю міської ради Андрію Табалову та начальнику управління розвитку транспорту і зв’язку міської ради Олександру Вергуну за активне сприяння у проведенні чемпіонату. До побачення Чемпіонат 2017 – до зустрічі Чемпіонат 2018!

Усі новини