Кропивницькі водії – герої рятують громадян і наближають Перемогу

Вівторок, 29 березня 2022 14:48

Кропивницькі водії, працівники одного з транспортних підприємств, нині працюють фактично на лінії зіткнення — евакуюють автобусами громадян із зони бойових дій. Слова вдячності колективу підприємства за виконання важкої і небезпечної роботи висловив заступник Кропивницького міського голови Олександр Мосін під час зустрічі сьогодні, 29 березня.

- Кропивницький і вся область сьогодні стали надійним тилом, основною задачею якого є допомога регіонам, що тепер найбільше потерпають від війни, допомога українській армії і людям, які змушені вимушено покинути свої домівки, - зазначив Олександр Мосін. - Ми робимо все можливе для наших  співгромадян, які щодня прибувають до нас: розселяємо, забезпечуємо харчуванням, медичною та психологічною допомогою. З міста на охоплені війною території регулярно вирушають гуманітарні вантажі.

- Ваші колеги, разом з водіями з різних куточків України, нині виконують надважливе, складне і небезпечне завдання — вивозять людей гуманітарними коридорами. За це їм величезна вдячність і шана, - підкреслив посадовець. 

За словами заступника Кропивницького міського голови Олександра Вергуна, наразі виникла необхідність доставити необхідні запчастини та технічні рідини для обслуговування автобусів, які працюють у прифронтових зонах.

- Ми оперативно зібрали все необхідне, відповідно до заявок водіїв, доповнили  передачу солідними продуктовими наборами та аптечками і вже відправили вантаж. Водії також отримають персональні передачі від своїх рідних, які з нетерпінням очікують на їхнє повернення, - повідомив Олександр Вергун.

Усі новини