Кропивницькі скелелази – одні із найсильніших в Україні

Четвер, 17 жовтня 2019 08:48

В Одесі завершився заключний етап та фінал Кубку України зі скелелазіння. У змаганнях взяли участь 149 найсильніших спортсменів із Києва та Київської області, Нікополя, Дніпра, Харкова, Одеси, Донецька, Запоріжжя, Луганська, Вінниці і Кропивницького.

Кіровоградську область представляли вихованці кропивницької КДЮСШ № 1, обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської  молоді та ФСТ «Динамо». На заключному етапі змагань срібну медаль у лазінні на  складність завоювала Євгенія Чернявська.

За результатами чотирьох етапів Кубку України, які проводилися протягом 2019 року, Ярослав Ткач посів перше місце в змаганнях на швидкість та став сьомим у лазінні на  складність. Євгенія Чернявська стала срібною призеркою в змаганні на складність, виконавши норматив майстра спорту України зі скелелазіння. Сергій Побережець посів восьме місце у складності, а Ніл Плохов став десятим у швидкості. Призери Кубку України нагороджені медалями та дипломами національної федерації альпінізму і скелелазіння України.

Готували спортсменів до змагань тренери Микола Побережець і Валентина Русінова.

Усі новини