Кропивницькі школярі повернулися до навчання — дистанційно

Понеділок, 14 березня 2022 16:57

Сьогодні, 14 березня, у школах Кропивницького відновився освітній процес за дистанційною формою навчання з використанням навчальних платформ визначених закладами освіти.

- Сьогодні ми відновили навчальний процес у школах міста. 70% кропивницьких школярів приєднались до дистанційного навчання. Понад 50 дітей вимушених  переселенців долучилися до онлайн навчання, 44 із них навчаються в НВО №6, визначеною базовим закладом саме для цих учнів. Решта — приєдналися до навчального процесу в інших школах, - повідомила начальниця управління освіти Кропивницької міської ради Лариса Костенко.

Посадовиця нагадала, що навчання для дітей вимушених переселенців  може бути організовано за заявою одного з батьків.

- Перший день навчання пройшов нормально. Дещо вплинула на робочий процес ранкова тривога, батьки просили скоригувати розклад на сьогодні, але зрештою всі включилися в роботу. Великої тривожності серед дітей ми наразі не спостерігаємо. Зараз більше зосереджуємо увагу на повторенні і домашніх завдань даємо по мінімуму, - поділилася враженнями у телефонній розмові із Ларисою Костенко директорка ЗОШ №4 Світлана Павленко.

До слова, на вебсайті цієї школи можна знайти напрацювання психологів для дітей та батьків для зменшення тривожності , детальніше — за посиланням https://school4.com.ua/29-novini-na-golovnij/312-korisni-poradi-dlya-ditej

Усі новини