Кропивницькі правоохоронці відзначають професійне свято

Понеділок, 4 липня 2022 14:47

Щорічно, 04 липня, в Україні відзначається День Національної поліції України. Сьогодні керівництво області та міста вітало правоохоронців із професійним святом та сьомою річницею створення Національної поліції України.

- Безпека, громадський порядок у населених пунктах під час війни – це відповідальність державної ваги, - так розпочав своє вітальне слово начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович. - Я від імені ОВА дякую вам за продуктивну роботу. Ми з вами гідно виконали чимало завдань в непростих умовах. На користь держави, на користь нашої спільної Перемоги. А вона обов’язково буде! Ми працюємо у тісному партнерстві. Так було і до війни, коли реалізовувались потрібні і важливі проєкти. «Поліцейський офіцер громади», встановлення систем відеоспостереження, боротьба з наркозлочинністю.

Андрій Райкович висловив переконання, що після Перемоги над ворогом, співпраця продовжиться і вдасться реалізувати низку корисних для громади проєктів.

До слова, співпраця між поліцією та міською владою Кропивницького триває постійно. Міська рада реалізує важливий проєкт підтримки правоохоронних органів — це програма “Безпечне місто”, про що згадав заступник міського голови Олександр Мосін.

-  У такі складні часи для нашої держави ви не тільки забезпечуєте правопорядок на місцях, ви бережете нашу державу в тому числі і на території, де ведуться бойові дії. Співпраця між міською владою та поліцією триває постійно, це і програма «Безпечне місто», яку ми разом наповнюємо і виконуємо, - зазначив  Олександр Мосін.

Подякував за нелегку, небезпечну, але таку потрібну й особливу роботу поліцейським і секретар міської ради Олег Колюка.

Цьогорічне святкування обійшлося без пишних урочистостей, але з відзначенням кращих правоохоронців, які роблять свій неоціненний вклад задля нашої Перемоги над російським окупантом,. Наразі доведеться обійтися без конкретики, а про всі досягнення поліцейських у ці надскладні часи згадаємо вже після війни.

Логічно, що почесних нагород удостоєні працівники поліції з усієї Кіровоградщини, але прикметним є і той факт, що свої відзнаки отримали поліцейські з Херсону, які наразі несуть службу в нашій області.

За зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю в Кропивницькому, зміцнення правопорядку та з нагоди Дня поліції України Подяку міської ради та виконавчого комітету оголошено майорові поліції Андрію Бойку, та старшим   лейтенантам поліції Олександру Бондаренку та Василю Чорнобаю. Подяки правоохоронцям вручили Олександр Мосін та Олег Колюка.

Усі новини