Кропивницькі міські громадські об'єднання соціальної спрямованості отримають фінансову підтримку від міської влади

Вівторок, 22 лютого 2022 16:01

Рішення про виділення фінансової підтримки міським громадським об’єднанням соціальної спрямованості прийняв виконавчий комітет Кропивницької міської ради на своєму засіданні сьогодні, 22 лютого.

Фінансову допомогу отримають громадські організації, які пройшли конкурс з визначення програм, проектів та заходів, розроблених міськими громадськими об'єднаннями соціальної спрямованості, для виконання та реалізації яких надається фінансова підтримка з бюджету Кропивницької міської територіальної громади у 2022 році.

Зокрема, ГО “Кропивницька міська організація Української спілки ветеранів Афганістану” для виконання програми “Ветерани. Молодь. Майбутнє” отримає фінансову підтримку у розмірі 49 188 тисяч гривень, ГО “Фонд правового та соціального захисту ветеранів війни “Правник” на проєкт “Спортивними досягненнями вшануй Героїв” отримає 72 277 тисяч гривень,  ГО “Кропивницьке міське товариство політичних в'язнів і репресованих” для реалізації проєкту  “Історична пам'ять і соціальний захист колишніх політв'язнів і репресованих” - 6 535 тисяч гривень, ГО “Кропивницька міська організація інвалідів “Сила духу” на проєкт “Соціальний захист та реабілітація осіб з обмеженими фізичними можливостями та особливими потребами” - 22 тисячі гривень.

Усі новини