Кропивницькі депутати активно долучилися до волонтерського руху

Четвер, 14 квітня 2022 15:25

Депутати Кропивницької міської ради активно долучилися до волонтерського руху і допомагають гартувати перемогу України у тилу. Кожен знайшов свою нішу, хтось посилює обороноздатність міста, хтось організовує гуманітарну допомогу, а хтось готує продовольчі набори для наших захисників і вимушених переселенців.

Так до Кропивницького прибув черговий гуманітарний вантаж завдяки співпраці громадської організації «Освітній культурно-мистецький центр «Аеліта», яку очолює депутатка міської ради Олександра Ткаченко, та «Ukrainian Community in Luxembourg». У вантажі — необхідні речі: від харчування для малят до спорядження для військових.

- Організація з Люксембургу моніторила те, яким чином ми використали гуманітарну допомогу, яку надіслали нам у березні. Волонтери слідкували за нашою діяльністю, бачили велику кількість відправок для ЗСУ та цивільних громадян, які знаходяться в областях, які постраждали найбільше в результаті бойових дій. Тому вдалося залучити черговий вантаж з гуманітарною допомогою знову, - розповіла Олександра Ткаченко.

Гуманітарну допомогу розподілили і спакували посилки для військових, які боронять Харківщину та населені пункти, які знаходяться неподалік міст, де ведуться бойові дії. До отримання вантажу, пакування посилок долучаються викладачі, батьки вихованців колективу «Аеліта» та члени ГО «Освітній культурно-мистецький центр «Аеліта»», зазначила депутатка.

Усі новини