Кропивницькі аграрії мають можливість отримати фінансову підтримку від держави

Середа, 10 листопада 2021 12:27

Постановою Кабінету Міністрів України № 886 затверджено порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь.

Як повідомила директор департаменту з питань економічного розвитку Ніна Рахуба, підтримкою держави можуть скористатися сільськогосподарські товаровиробники-юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми власності та фізичні особи-підприємці.

- Субсидія надається на безповоротній основі в межах призначень, передбачених у державному бюджеті на поточний рік, в розрахунку на один гектар оброблюваних угідь, на яких вирощувалася гречка, - повідомила посадовиця. - Просимо вчасно, до 15 листопада, подавати документи на отримання зазначеної субсидії.

Звертатися слід до обласної комісії з питань державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників, яка знаходиться за адресою: м. Кропивницький, вулиця Тараса Карпи, 84, департамент агропромислового розвитку Кіровоградської обласної державної адміністрації, (0522) 24 63 06, harchova@apk.kr-admin.gov.ua.

Форми відповідних документів можна знайти за посиланням https://minagro.gov.ua/ua/pidtrimka/roslinnictvo/subsidiya-na-1-gektar-grechki?fbclid=IwAR2w4TtN4ngvbpQXCJuRz43tv1PZ61cwNjszPjDIfUyj3uXjA6VCk3aSlc

Усі новини