Кропивницька міська рада готується до чергової сесії: працюють постійні депутатські комісії

П'ятниця, 4 листопада 2022 12:39

Сьогодні, 04 листопада, постійна депутатська комісія з питань місцевого самоврядування, прав і свобод людини, депутатської етики та регламенту погодила шість проєктів рішень, що розглядатимуться на черговій сесії. Участь у засіданні також взяв секретар міської ради Олег Колюка.

Зокрема, під час засідання комісії йшлося про топоніміку: перейменування закладів освіти та зміну назв вулиць Кропивницького.  Член комісії, депутат Максим Линченко передав прохання жителів вулиці Можайського доопорацювати варіант щодо її перейменування: не всі погоджуються із пропонованою новою назвою — вулиця Цибулівська. Олег Колюка пояснив, що перейменувальні процеси враховують історичні аспекти із минулого життя міста, це стосується і назви вулиці Цибулівська, і відповідні роз'яснення обов'язково будуть надані мешканцям усіх вулиць, що підпадають під процедуру перейменування.

Цього дня члени комісії погодили також проєкти рішень щодо внесення змін до статуту двох комунальних підприємств, зокрема у роботі КП “Ритуальна служба - спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування” з'явиться іще три види діяльності, а “Міськсвітло” готується до об'єднання з іншим комунальним підприємством- «СМЕО».

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13