Кропивничани готують на День міста подарунок для Збройних Сил України

Вівторок, 6 вересня 2022 17:02

На свій день народження Кропивницький, як правило, отримував подарунки. Війна кардинально змінила ситуацію, як і правила життя кропивничан. Тож цьогоріч містяни на День міста зроблять подарунок Збройним Силам України, завдяки яким, обласний центр має можливість жити і працювати на Перемогу.

- Кропивницька міська рада оголосила збір коштів на придбання автомобіля українським воїнам. Ми мали на меті зібрати 268 тисяч гривень – за віком обласного центру. По факту мешканці обласного центру перерахували 313 362 гривень, - повідомив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 06 вересня. - Я висловлюю щиру вдячність кожному, хто в такий складний час, винайшов можливість допомогти українській армії гривнею. Разом ми сильні і Україна обов’язково переможе!

Закуплений транспорт буде вручений військовим частинам, що базуються у Кропивницькому в рамках заходів до Дня міста, підготовка яких вже розпочалася.

- Цьогоріч нашому місту виповнюється 268 років. Традиційно ми відзначаємо день народження Кропивницького у третю суботу вересня, але, враховуючи воєнний стан і необхідність максимально обмежувати масові вуличні заходи, вирішено об’єднати його 24 вересня з фестивалем “Вересневі самоцвіти».

Усі новини