Кропивничанам необхідно запастися питною водою: із 24 травня здійснюватиметься дезінфекція міської водопровідній мережі хлором

Понеділок, 22 травня 2017 11:55

У період з  19.00  24 травня по 20.00 27 травня 2017 року ВКГ  ОКВП «Дніпро-Кіровоград» у Кропивницькому проводитимуть роботи з комплексної дезінфекції (гіперхлорування) споруд та трубопроводів районного водогону «Дніпро-Кіровоград» та міських мереж  обласного центру.

Як повідомили у головному управлінні житлово-комунального господарства міста, вода подаватиметься з підвищеним вмістом хлору, тому буде придатною лише для технічних потреб. Не рекомендується вживати таку воду для пиття та приготування їжі протягом часу здійснення заходів з дезінфекції.

            У разі подальшої присутності у питній воді різкого запаху хлору, необхідно провести спуск води з водопровідного крану та користуватися нею після кип'ятіння або відстоювання.

            Головне управління ЖКГ звертається до мешканців міста на період проведення дезінфекції водогону «Дніпро-Кіровоград» та міських мереж здійснити необхідний запас питної води. 

Усі новини