«Креативність та інновації в бізнесі»: у Кропивницькому відбудеться форум для підприємців

Вівторок, 31 жовтня 2023 15:49

Форум «Креативність та інновації в бізнесі»  відбудеться у Кропивницькому 08 листопада.

Для участі у бізнес-семінарі, організованому за підтримки програми EU4Business, необхідно  заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/xiYvLgSrfvykRoPS9

В рамках першого блоку форуму «Інновації без меж: перспективи, реалізація, можливості»  на його учасників очікують презентації:

  • державної підтримки інновацій;
  • можливостей Українського фонду стартапів;
  • ІТ- технологій для бізнесу;
  • можливостей Дія.Бізнес;
  • сучасних систем бізнес-аналітики, штучного інтелекту та розширеної аналітики.

Друга частина форуму проходитиме у форматі дискусійної платформи за участю успішних підприємців Кропивницької громади, які поділяться досвідом та лайфхаками ведення бізнесу.

На завершення заходу підприємцям презентують ефективні інструменти підтримки малого і середнього підприємництва  в Кропивницькому.

Тривалість заходу: 9.30 – 14.00

Місце проведення заходу: Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26, Прозорий офіс (ЦНАП), конференц-зала, 4-й поверх

Попередня реєстрація обов’язкова. Участь у форумі безкоштовна.

Кількість місць обмежена.

 

 Захід відбувається в рамках реалізації проєкту «Створення центру підтримки підприємництва «BusinessKrop-HUB» як складової екосистеми сприяння розвитку МСП у Кропивницькій громаді», який реалізується громадською організацією «Агенція креативних ідей» у співпраці з Кропивницькою міською радою в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини.

Грантовий конкурс виконує Фонд  розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Агенція креативних ідей» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.

#eubusiness, #MovingForwardTogether, #gizSME, #BDF

Усі новини

Материнське серце захищає
Середа, 8 травня 2024 17:34